Kiropraktisk Klinik - Hedensted

Kiropraktisk klinik Hedensted

- så er du i de bedste hænder


En kiropraktorer specialist i diagnosticering, behandling, træning og forebyggelse af problemer i kroppens led og muskler, samt deres påvirkning af nervesystemet.

Din kiropraktor behandler funktionsforstyrrelser i bevægeapparatet ved at korrigere led og muskler i rygsøjle, bækken, arme og ben - uden brug af medicin.

Ved funktionsforstyrrelser i bevægeapparatet forstås, at led og muskler ikke fungerer optimalt. Problemerne kan være forårsaget af uheld, sportsskader, mangel på fysisk aktivitet, forløftninger, gentagne ensidige belastninger, dårlig holdning, anden sygdom eller stress.
Dette kan føre til smerter og invaliditet.

Du kan roligt kontakte din kiropraktor hvis du har smerter, du mener kan lindres ved kiropraktisk behandling.

Der vil typisk være smerter, der ændrer sig afhængig af hvilke bevægelser du laver, og hvilke stillinger du er i.

Din kiropraktor henviser til anden behandling, hvis han efter en grundig undersøgelse ikke mener at dit problem egner sig til kiropraktisk behandling, eller hvis en anden behandlingsform vil give et bedre resultat. Kiropraktoren henviser f. eks. til læge, speciallæge, tandlæge eller sygehus.

Siden 1992 har kiropraktorerne været autoriseret af Sundhedsstyrelsen.

I dag uddannes kiropraktorerne på Syddansk Universitet i Odense og har gennemgået en 6-årig kandidat-uddannelse før autorisation opnås.

Kiropraktoren er en del af det offentlige behandlingstilbud ved en lang række sygdomme, der har deres udspring fra funktionsforstyrrelser i og omkring bevægeapparatet.